Kursy walut: 1 USD = 3.63 PLN; 1 EUR = 4.23 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane oferty

[Chiny]N-Acetyl-L-Carnitine HCl

Acetyl-L-Carnitine Hydrochloride Appearance: White crystalline powder,have the hygroscopicity. Assay( by Titration): 98-101% Solubility: Soluble in water. Loss on drying: ≤0.5% Residue on ignition: ≤0.5% Melting point: 187°C-189°C Heavy metals(as Pb): ≤0.001% Arsenic: ≤0.0001% Specific Rotation: -27.5°-29.° Applications:Used as food addition and subsidiary therapeutical use. Package:25kgs in fiber drum with 3 plastic bags,or[...]

2017-07-21Szczegóły...

[Chiny]L-Carnitine

L-Carnitine Base CAS 541-15-1 Appearance: White crystalline powder Identification: Confirms to known reference Assay: 98.0-101.0% Specific Rotation: -29.0o--32.0o(C=10,H2O) Loss on drying: ≤0.50% Residue on ignition: ≤0.20% Melting point: 210°C-212°C Heavy metals: ≤10 ppm(as Pb) Arsenic: ≤2ppm PH(5% in water) 5.5-9.5 Chloride: ≤0.4% potassium: ≤0.2% Sodium: [...]

2017-07-21Szczegóły...

[Chiny]L-Carnitine-L-Tartrate

L-Carnitine-l-tartrate Appearance: White crystalline powder Assay L-Carnitine: 67.2~69.2%(W/W Titrmetric) L-Tartrate acid : 30.8~32.8%(W/W Titrmetric) Specific Rotation: -9.5o~-11.o(C=10,H2O) PH: 3.0-4.5(2.5g/30ml,H2O) Melting Point: 169oC~175oC Solubility: >50g/100ml Moisture: ≤ 0.5% (W/W) Heavy Metal: ≤10ppm Sulphate Ash: ≤0.3% (W/W,2hrs 600°C) Applications:Used as food addition and subsidiary therapeutical use. Package:25kgs[...]

2017-07-21Szczegóły...

[Chiny]L-Carnitine Fumarte

L-Carnitine Fumarte Appearance: White crystalline powder Identification: Confirms to known reference Assay:L-Carnitine: 56.5~60.5%(W/W) Assay: Fumarate acid: 40.5~42.5%(W/W) Specific Rotation: -16.5°~18.5°(C=1%,H2O) PH: 3.0~4.5(1% in water) Melting Point: 169°C~175°C Loss on drying: ≤ 1.00% (w/w) Heavy Metal: ≤10ppm(as Pb) Applications: Used as food addition and subsidiary therapeutical use. Package:25kgs in fiber drum[...]

2017-07-21Szczegóły...

[Polska]Dodatki funkcjonalne

CASING MIX PREPARAT FUNKCJONALNY DO NAMACZANIA JELIT NATURALNYCH Korzyści z zastosowania preparatu: - Ułatwienie pracy bezpośrednio przy nadziewaniu (na jelicie powstaje cienka błona filmu poślizgowego, który ułatwia naciąganie jelit na lejek) - Skrócenie czasu nadziewania - preparat skutecznie pokrywa mikropory (drobne małe dziurki w osłonie) - w gotowym wyrobie powoduje łatwiejsze zdejmowanie osłonki Stosowanie: Dawkowanie 2 kg / 30 l wody W 30 litrach wody rozpuścić[...]

2017-07-21Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta babki piaskowej

Przeznaczony jest do produkcji babek piaskowych. Koncentrat pozwala na uzyskanie wyrobu o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Koncentrat - 140 g Skrobia ziemniaczana - 350 g Cukier puder - 210 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić . Skrobie ziemniaczaną, cukier,[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2017-07-19Szczegóły...

[Polska]Mieszanka uniwersalna S

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa przeznaczona dla producentów wyrobów garmażeryjnych. Znajduje zastosowanie przy produkcji farszy serowych, ciast na pierogi, naleśników, krokietów, knedli, pyz ziemniaczanych oraz serników pieczonych i na zimno. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części letniej[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2017-07-19Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej

Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wyrobu charakteryzującego się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Mieszanka - 700 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić. Do mieszanki dodać wystudzoną roztopioną margarynę[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2017-07-19Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

Przeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i półproduktów ciastkarskich uproszczoną metodą technologiczną. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. Użycie polepszacza o właściwościach emulgujących, napowietrzających i stabilizujących masy ciastkarskie pozwala uzyskać wyroby o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2017-07-19Szczegóły...

[Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralny

Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA STABILIZATOR - 150 g PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2017-07-19Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję