Kursy walut: 1 EUR = 4.29 PLN; 1 USD = 3.76 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane oferty

[Chiny]Non-gmo Soy Protein Concentrate- Functional

Non-Gmo Soy Protein Concentrate-SPC-Functional Sanwei’s Soy Protein Concentrate is made of non-gmo Soybean, which is our key product, produced by international advanced technology and equipments. By using a series unique process, the product has the characteristics of high functional properties, such as gelling, emulsification, and solubility. It can greatly improve the quality of products, enhance the rate of finished product and reduce production cost of enterprises. All the products are[...]

2018-12-11Szczegóły...

[Chiny]Non-gmo Textured Soy Protein-TVP

Textured Soy Protein Sanwei Textured Soy Protein(TVP) is made from NON-GMO soybean. It has excellent characteristic of fiber texture and high ability to bind juiciness. Chewing and elasticity likes meat, it is the ideal food ingredient of high protein. For meat and veggie foodproduct, using TVP will lower the cost of products, raise protein content, bind the meat juice as well as more nutrient and chewing feel. 2. Applications: Textured Soy Protein(TVP) mainly used in dumplings, sausages, meatball,[...]

2018-12-11Szczegóły...

[Polska]Mieszanka Uniwersalna M

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa z przeznaczeniem dla producentów makaronów jajecznych. Zastępuje naturalne jajko przy produkcji makaronów przez co skraca się znacznie czas produkcji. Zaletą mieszanki jest bardzo prosty sposób przyrządzania masy jajowej. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Mieszanka uniwersalna S

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa przeznaczona dla producentów wyrobów garmażeryjnych. Znajduje zastosowanie przy produkcji farszy serowych, ciast na pierogi, naleśników, krokietów, knedli, pyz ziemniaczanych oraz serników pieczonych i na zimno. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części letniej[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej

Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wyrobu charakteryzującego się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Mieszanka - 700 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić. Do mieszanki dodać wystudzoną roztopioną margarynę[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta babki piaskowej

Przeznaczony jest do produkcji babek piaskowych. Koncentrat pozwala na uzyskanie wyrobu o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Koncentrat - 140 g Skrobia ziemniaczana - 350 g Cukier puder - 210 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić . Skrobie ziemniaczaną, cukier,[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

Przeznaczona jest do wytwarzania wyrobów ciastkarskich: babek, ciasteczek, spodów i rantów biszkoptowo - tłuszczowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wypieków charakteryzujących się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000g wyrobu gotowego Mieszanka - 630 g Margaryna - 190 g Jaja - 225 g (4 szt.) Woda zimna - 75 g RAZEM - 1120 g ubytki technologiczne - 120 g masa wyrobu[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta półfrancuskiego

Przeznaczona jest do wyrobu delikatnych i wykwintnych wypieków, które powinny charakteryzować się dużym i równomiernym uwarstwieniem bez komór powietrznych z dobrze związanym tłuszczem. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIESZANKA CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO - 2800 g JAJA - 500 g DROŻDŻE - 200 g ZIMNA WODA - 100 g MARGARYNA SPECJALISTYCZNA DO CIAST FRANCUSKICH - 2300 g Wszystkie składniki oprócz margaryny mieszać 2 min. na średnich obrotach lub 1 min. na szybkich obrotach. Ciasto[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Krem budyniowy - pudding do sporządzania na zimno

Przeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

Przeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i półproduktów ciastkarskich uproszczoną metodą technologiczną. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. Użycie polepszacza o właściwościach emulgujących, napowietrzających i stabilizujących masy ciastkarskie pozwala uzyskać wyroby o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2018-12-09Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję