Kursy walut: 1 EUR = 4.3 PLN; 1 USD = 3.76 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane oferty

[Chiny]Sucralose

Detailed Product Description Specifications: FCC4, USP26 Packing: 10kg/drum; 1kg/aluminum bag[...]

2019-03-26Szczegóły...

[Tajlandia]Ribotide I+G

TS-TIDE (I+G) is the natural flavor enhancer for food categories such as snacks, soy sauce, fish sauce, canned sea food and etc. The synergistic effect can be recognized by cost savings because it is 20 times stronger than MSG. Furthermore, TS-TIDE gives the Umami taste,maximizes the continuity and harmony of food flavors, gives cost-savings of the formulations, reduces undesired flavor and helps to reduce the sodium.[...]

2019-03-24Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta babki piaskowej

Przeznaczony jest do produkcji babek piaskowych. Koncentrat pozwala na uzyskanie wyrobu o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Koncentrat - 140 g Skrobia ziemniaczana - 350 g Cukier puder - 210 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić . Skrobie ziemniaczaną, cukier,[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta półfrancuskiego

Przeznaczona jest do wyrobu delikatnych i wykwintnych wypieków, które powinny charakteryzować się dużym i równomiernym uwarstwieniem bez komór powietrznych z dobrze związanym tłuszczem. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIESZANKA CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO - 2800 g JAJA - 500 g DROŻDŻE - 200 g ZIMNA WODA - 100 g MARGARYNA SPECJALISTYCZNA DO CIAST FRANCUSKICH - 2300 g Wszystkie składniki oprócz margaryny mieszać 2 min. na średnich obrotach lub 1 min. na szybkich obrotach. Ciasto[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Krem budyniowy - pudding do sporządzania na zimno

Przeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

Przeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i półproduktów ciastkarskich uproszczoną metodą technologiczną. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. Użycie polepszacza o właściwościach emulgujących, napowietrzających i stabilizujących masy ciastkarskie pozwala uzyskać wyroby o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralny

Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA STABILIZATOR - 150 g PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Mieszanka Uniwersalna M

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa z przeznaczeniem dla producentów makaronów jajecznych. Zastępuje naturalne jajko przy produkcji makaronów przez co skraca się znacznie czas produkcji. Zaletą mieszanki jest bardzo prosty sposób przyrządzania masy jajowej. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Mieszanka uniwersalna S

Jest to specjalistyczna mieszanka jajowa przeznaczona dla producentów wyrobów garmażeryjnych. Znajduje zastosowanie przy produkcji farszy serowych, ciast na pierogi, naleśników, krokietów, knedli, pyz ziemniaczanych oraz serników pieczonych i na zimno. 1 kg mieszanki zastępuje około 100 jaj naturalnych. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA W trakcie procesu produkcyjnego mieszankę stosować podobnie jak przy dotychczasowym wykorzystaniu jaj naturalnych; 1 część mieszanki na 3 części letniej[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej

Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jakości wyrobu charakteryzującego się dużą objętością, delikatną strukturą, dobrą krajalnością i przedłużoną świeżością. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego Mieszanka - 700 g Margaryna - 170 g Jaja - 210 g (4 szt.) RAZEM - 1080 g ubytki technologiczne - 80 g masa wyrobu gotowego - 1000 g Margarynę roztopić. Do mieszanki dodać wystudzoną roztopioną margarynę[...]

Sprawdzony partnerEurofirma

2019-03-22Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję