Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

 
 

 

 

Net Leader

[Polska]Urządzenie kontrolujące trudno policzalne produkty rozlewane z beczek

Prześlij produkt znajomemu Dodaj produkt do schowka

BarCent 305 - Urządzenie kontrolujące trudno policzalne produkty rozlewane z beczek


Historia

Pomysł na urządzenie przyszedł podczas codziennych rozliczeń piwa w pubie studenckim. Dokładność z jaką rozliczano piwo metodą ważenia beczek była przynajmniej niezadawalająca co powodowało częste konflikty na linii Barman- Właściciel. Połączenie wiedzy z dziedzin elektroniki i informatyki oraz wiedza o prowadzeniu rozliczeń w gastronomii zaowocowało otwarciem projektu "Licznik Piw". Rozpoczynając pracę nad prototypem nikt się nie spodzeiwał tak dużej złożoności problemu. Żeby podołać temu zadaniu prace oraz testy w pubie trwały ponad 3 lata. Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniu rynku firma Eureka Project Group w 2003 roku zaproponowała produkt BarCent 205 rozliczający piwo beczkowe.

Rok 2006

Obecnie sprzedawana jest wersja BarCent 305 z dużym wyświetlaczem LCD, możliwością rozliczanie piwa, zimnych napoi oraz wina rozlewanych z beczek. Posiada komunikację z komputerem na bazie programu BC_Raport, współpracuje z systememi typu POS, ma możliwość zdalnego raportowania przez Internet. Konkurencyjna cena skłania wielu klientów do zakupu BarCent 305 jako jedynego rozsądnego rozwiązania do kontroli sprzedaży trudno policzalnych produktów sprzedawanych z beczek.

Dla kogo oferta?

Produkt znajduje uznanie w dużych popularnych klubach muzycznych, znanych pubach, restauracjach oraz hotelach. Dużą grupę odbiorców stanowią również właściciele ogródków piwnych oraz niewielkich osiedlowych pubów. Już 500 instalacji w Polśce dowodzi o skuteczności rozliczania za pomocą urządzeń BarCent.

Dlaczego inwestycja w BarCEnt jest opłacalna?

* pełna kontrola każdej wylanej porcji, to więcej sprzedanego piwa z beczki
* brak konieczności ważenia beczek, to brak strat przy ich wypinaniu
* informacja o przelanych porcjach, to wzrost jakości sprzedaży
* pełna informacja o sprzedaży, to mniej pieniędzy dla Ciebie
* szybka i sprawna obsługa, to większe zadowolenie klienta


Co zyska Manager lokalu ?

* łatwe i szybkie przeprowadzenie inwentaryzacji
* możliwość porównania rzeczywistych nalań z zabonowanymi
* pewność ciągłej kontroli
* przejrzystość rozliczeń


Jakie zyski przynosi Obsłudze?

* szybka i precyzyjna obsługa klienta
* miła i sympatyczna atmosfera pracy
* koniec z uciążliwym ważeniem beczek
* odpowiedzialność tylko za swoją zmianę
* wygoda przy tworzeniu raportu
* rozliczanie z rzeczywistej sprzedaży


Jakie korzyści dostaje klient ?

* pewność zakupu pełnej porcji piwa
* zadowolenie z szybkiej obsługi

Jak BarCent 305 wpływa na pracę Barmana ?
Jedyną zmianą na jaką musi przygotować się personel to wcześniejsze wyjście do domu, ponieważ czas potrzebny na inwentaryzację zostaje skrócony do minimum.
Zadaj pytanie

 

Dodatkowe informacje:

Cena:Zapytaj o cenę

 

Sprawdź produkty w kategorii: Hotel, Gastronomia, Catering ->Urządzenia gastronomiczne

 
     
 

Net Leader

Ulica:Chłopska 72
Miasto:Gdańsk
Kod pocztowy:80-350
Region:pomorskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 58 732 72 67
Faks: +48 58 732 72 94

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Marcin Borowski
Telefon stacjonarny: +48 58 732 72 67
Zadaj pytanie

 
     


Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję