Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

* Profil podstawowy

  • Firma
  • Oferty (0)
  • Produkty (2)
  • Firm Rank(0)
  • Kontakt

Prześlij znajomemu

Dodaj do schowka

Napisz do firmy


*Ta firma posiada tylko prezentacje podstawową.
Poznaj możliwości profilu Sprawdzony partner oraz Eurofirma

BORTEX

Rodzaj działalności: Produkcja
Zakres działalności: Importer, Exporter, Rynek lokalny
Liczba pracowników: 5 - 10
Roczna sprzedaż: Brak danych
Rok założenia: 1989
Kategorie:

Artykuły spożywcze

Hotel, Gastronomia, Catering

Kontakt:
Napisz do firmy
Firm Rank: 0

Nasza firma została założona w 1989 roku przez Władysława Jaworskiego oraz Wojciecha Jaworskiego i istniała w ewidencji jako spółka cywilna. W późniejszych latach została przekształcona w obecne przedsiębiorstwo produkcyjno handlowe a jej właścicielem został Wojciech Jaworski.

Od początku działalności nasze przedsiębiorstwo zajmuje się produkcją artykułów spożywczych. We wcześniejszych latach nasza firma produkowała różnego rodzaju przetwory, to znaczy: chrzany, musztardy, ketchupy, przeciery warzywne, ogórki konserwowe itp. Obecnie naszym głównym produktem są "Sałatki warzywne", które produkujemy w ponad 20 rodzajach, które pozwalają zaspokajać gusta nawet najbardziej wymagającego grona klientów dla których wyśmienity smak i wysoka jakość naszych produktów ma bardzo duże znaczenie przy ich wyborze. Właśnie dzięki temu nasze produkty są najlepsze na polskim stole i są zawsze gwarancja najwyższej jakości. Nasza firma przez cały czas rozwija się i stara się dostosować do potrzeb klientów oraz ciągle rozwijającego się rynku branży spożywczej. Właśnie po to by wyjść naprzeciw obecnym wymogą rynku dostosowaliśmy nasz zakład produkcyjny do wymogów GMP/GHP oraz rozpoczęliśmy wdrażanie systemu HACCP czyli planu higieny, którego przestrzeganie dąży do zagwarantowania bezpieczeństwa żywności w czasie produkcji, transportu, obróbki i konsumpcji. HACCP to skrót od słów Hazard Analysis and Critical Control Point, które tłumaczy się jako Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli. System ten ma na celu zagwarantowanie bezpieczeństwa żywności w gastronomii, hotelarstwie, cateringu, handlu detalicznym, zakładach produkcyjnych takich jak nasz i w innych firmach mających styczność z żywnością. Cała ideologia HACCP polega na stworzeniu, a co najważniejsze, przestrzeganiu zasad higieny co pozwoli do podniesienia jeszcze bardziej jakości oferowanych przez nas produktów.
     
 

Dane teleadresowe

Ulica:Borków 10
Miasto:Warszawa
Kod pocztowy:04-786
Region:mazowieckie
Kraj:Polska
Telefon: +48 022 6155633

Internet

Prezentacja:www.bortex.maxtrader.pl

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Bartosz Jaworski
Telefon komórkowy: +503 423366
Napisz do firmy

 
     



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję