Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Artykuły spożywcze

Kraj: Polska

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane produkty

[Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralny

pl
Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA STABILIZATOR - 150 g PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Skrzydełka w przyprawach

pluk
Skrzydełka z kurczaka podzielone na 2 elementy, przyprawione na ostro, usmażone. Waga 1 szt.: ok. 40- 50g Opakowanie jednostkowe: worek Waga worka: 1500g Waga kartonu: 6 x 1500g =9 kg TPS: 9 miesięcy[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Suszarka pojemników

pluk
Suszarka pojemników przystosowana jest do współópracy z przelotową myjką pojemników UNIMA-300. Podczas trwającego co najmniej 30 sekund procesu suszenia uzyskiwany jest wysoki stopień wysuszenia pojemnika. Urządzenie jest energooszczędne. Zastosowanie dwóch wysokowydajnych wentylatorów promieniowych oraz dusz o odpowiednio dobranej geometri gwarantuje uzyskanie dobrych efektów suszenia przy niskim poziomie hałasu. Urządzenie jest łatwe w obsłudze, zajmuje mało miejsca. Dodatkowe[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

pluk
Przeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i półproduktów ciastkarskich uproszczoną metodą technologiczną. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. Użycie polepszacza o właściwościach emulgujących, napowietrzających i stabilizujących masy ciastkarskie pozwala uzyskać wyroby o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA SKŁADNIKI[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Shoarma drobiowa 3, 5, 10i 20 kg

pluk
Mięso z uda kurczaka ze skórą, przyprawione, ułożone w walec o wadze 3, 5, 10 lub 20 kg, surowe. Waga 1 szt.: 3kg, 5kg, 10kg, 20kg Waga kartonu:4 x 3kg =12 kg; 2 x 5kg = 10 kg TPS:6 miesięcy[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Myjka pojemników

pluk
UNIMA-300 jest jednym z niewielu na rynku przelotowych urządzeń myjących. Podczas trwającego co najmniej 30 sekund procesu mycia uzyskiwany jest bardzo wysoki stopień czystości zarówno pod względem optycznym jak i higienicznym. Urządzenie jest energo- i wodooszczędne. Woda do mycia znajduje się w obiegu zamkniętym i jej ubytki uzupełniane są świerzą wodą podawaną w strefie opłukiwania. Urządzenie jest łatwe w obsłudze, zajmuje mało miejsca Dodatkowe opcje wyposażenia: -[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Krem budyniowy - pudding do sporządzania na zimno

pluk
Przeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Pulpety z ryżem

pluk
Idealnie okrągłe pulpeciki z drobiowego mięsa mielonego, z dodatkiem ryżu, gotowane. Waga 1 szt.: ok. 33g Opakowanie jednostkowe: worek Waga worka: 1500g Waga kartonu: 6 x 1500g =9 kg TPS: 9 miesięcy[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Linia dzielenia mięsa

pluk
Linia dzielenia służy do rozbioru półtusz wieprzowych na elementy. Charakteryzuje się prostą i ergonomiczną budową, która zapewnia łatwe utrzymanie czystości. Półtusza bezpośrednio z kolejki kładziona jest na kloc do porcjowania gdzie następuje wstępny podział. Z kloca elementy półtuszy kładzione są na przenośnik taśmowy, którym transportowane są do stołów rozbiorowych. Z taśmy pracownik pobiera części półtusz na stół rozbiorowy. Na stołach rozbiorowych elementy[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...

[Polska]Mieszanka ciasta półfrancuskiego

pluk
Przeznaczona jest do wyrobu delikatnych i wykwintnych wypieków, które powinny charakteryzować się dużym i równomiernym uwarstwieniem bez komór powietrznych z dobrze związanym tłuszczem. SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIESZANKA CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO - 2800 g JAJA - 500 g DROŻDŻE - 200 g ZIMNA WODA - 100 g MARGARYNA SPECJALISTYCZNA DO CIAST FRANCUSKICH - 2300 g Wszystkie składniki oprócz margaryny mieszać 2 min. na średnich obrotach lub 1 min. na szybkich obrotach. Ciasto[...]
Sprawdzony partnerEurofirma

Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję