Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

 
 

 

 

Eko - Market Sp. z o.o.

[Poland]Słód żytni ciemny litewski [500 g]

Słód ten ma zastosowanie w szerokiej gamie produktów piekarskich. Tradycyjnie używa się go wraz z mąkami pełnoziarnistymi, jest idealny zamiast karmelu do ciemnego pieczywa. Proces samoczynnej fermentacji i nieenzymatycznego brazowienia słodu sprawia, że pieczywo z jego dodatkiem uzyskuje charakterystyczny smak i aromat. Jego dodatek zapewnia oryginalną brazową barwę, zwiększa się objętość pieczywa i wydłuża jego okres świeżości. Sposób użycia: przygotować wcześniej rozczyn[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Chleb Bułka Poznańska [1000 g]

Bułka poznańska to mieszanka, z której możemy upiec wiele rodzajów pieczywa. Z prezentowanych przez nas mieszanek jest tą, która pozwala na największe "puszczenie wodzów" osobistej inwencji i fantazji. Skład: mąka pszenna typ 750 (97%), sól. Z mieszanki otrzymamy pieczywo pszenne znane w wielu regionach kraju. Jego smak i zapach możemy polepszyć zastępując wodę mlekiem. Możemy także wypiec pieczywo słodkie, wystarczy dodać 1-2 łyżeczki miodu lub cukru, szczególnie[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Chleb Litewski ze słodem jęczmiennym [1000 g]

Mieszanka pszenno-żytnia – mąka pszenna typ 750 i mąka żytnia typ 2000. Dodatek słodu jęczmiennego i kminku daje wypiekowi ciemniejszą barwę oraz niepowtarzalny aromat i smak.[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Chleb Sądecki wieloziarnisty z ziarnami 3 zbóż [1000 g]

Mieszanka pszenno-żytnia z łamanym ziarnem żyta, pszenicy i owsa. Mąka pszenna typ 750 (83%), mąka żytnia typ 2000, ziarna 3 zbóż w zmiennych proporcjach, ciemny słód żytni. Dodatek słodu żytniego zapewnia ciemniejszą barwę, a ziarna trzech zbóż – wyjątkowy wygląd i smak.[...]

EurocompanyDetails...